Achievements van Call of Juarez: Bound in Blood

Ontwikkelaar Techland heeft vandaag de lijst met achievements voor de nieuwe Call of Juarez: Bound in Blood vrijgegeven. In totaal zijn er 47 achievements te verdienen, verspreid over een totaal van 1000 punten. Om alvast te kijken wat je hiervoor allemaal moet doen, kun je hier even een kijkje nemen.

Bound in Blood is een prequel voor de eerste Call of Juarez game, en verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Je speelt in de game met afwisselend Ray en Thomas McCall, die samen onder andere Mexico aandoen ten tijde van het Wilde Westen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?