Left 4 Dead
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 november 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360
  • GAMELINER SCORE

Achievements met horror van Left 4 Dead

Left 4 Dead speelt in een hedendaagse survival-horror wereld; met de co-op gameplay moeten vier overlevenden zich in een epische strijd tegen hordes zombies verdedigen. Het team van vier overlevenden kan bestaan uit een tot vier menselijke gamers, waardoor je in je eentje of met zijn vieren kunt gamen.

Vandaag zijn de achievements van deze game met de nodige horror bekendgemaakt. Zo moeten we bijvoorbeeld een campaign voltooien zonder dat je ooit nieuw leven ingespoten moet worden, of moeten we maar liefst honderd head-shot kills maken. De lijst met alle achievements kun je hier bekijken. Als je tijdens het lezen alvast een lekker horrormuziekje aanzet, kun je ook alvast in de sfeer komen. Twee vliegen in één klap!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?