Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Achievements Devil May Cry 4 bekend

Zoals elke game bevat ook Devil May Cry 4 op de Xbox 360 de nodige achievements. Capcom heeft ze vandaag alle 46 bekendgemaakt.

Zoals gewoonlijk zijn alle achievements opgeteld duizend Achievement Points waard. Natuurlijk zijn de standaard achievements als 'speel het spel uit op moeilijkheidsgraad één' aanwezig, maar er zijn ook opvallend veel geheime achievements. Om te achterhalen wat je voor die punten moet doen, moet je de game echt spelen en dus niet alleen erdoorheen razen op zoek naar elke achievement die je kunt vinden. Naargelang je vordert in het spel zul je dan pas ontdekken hoe je de nodige puntjes bijeen sprokkelt. Voor de echte Achievement Hunters staat er dus een uitdaging te wachten.

Check de hele lijst hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?