Ace Combat voor de iPhone

De iPhone heeft zich al vaak genoeg bewezen als gameplatform waar kleine ontwikkelaars hun games kunnen publiceren. Soms zijn de games zo klein, maar zo verslavend. Kijk bijvoorbeeld naar Flight Control. Grotere games kunnen ook op de telefoon van Apple. Kijk maar naar Rolando.

Nu wilt Namco Bandai de Ace Combat-serie op de kaart zetten op de iPhone/iPod touch. Ace Combat Xi: Skies of Incursion gaat hij heten en zal zich afspelen tijdens de gebeurtenissen van Ace Combat X: Skies of Deception. Er is nog geen prijs en releasedatum bekend over deze game. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?