Ace Combat 7: Skies Unknown DLC ontvangt release

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2021 20:26

Het nieuwe Ace Combat 7: Skies Unknown DLC-pakket genaamd de 'Experimental Aircraft Series' is vanaf vandaag te downloaden. Eerder was alleen bekend dat de aanvullende content ergens deze lente zou verschijnen.

Ter ere van het 25-jarig jubileum van de Ace Combat-serie heeft Bandai Namco reeds diverse nieuwe DLC-pakketten uitgebracht. De Experimental Aircraft Series-DLC vormt het nieuwste jubileumcadeautje voor de fans. Met deze toevoeging zijn drie unieke vliegtuigen speelbaar geworden. Het gaat om de F-15 S / MTD (The Boeing Company), F-16XL (Lockheed Martin Corporation) en de FB-22 Strike Raptor. Bij het volledige DLC-pakket zijn ook tien emblemen en tien skins inbegrepen. Als Ace Combat-fan herken je wellicht enkele van deze bonussen uit voorgaande games. In de onderstaande video zijn de nieuwe toevoegingen in actie te zien.

De Experimental Aircraft Series-DLC van Ace Combat 7: Skies Unknown is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. Sinds vorig jaar is Ace Combat 7: Skies Unknown ook te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Bandai Namco
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ace Combat 7: Skies Unknown

Series

Ace Combat

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

18 januari 2019

Ontwikkelaar

Project Aces

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord