Aantal songs voor Test Drive Unlimited 2 bevestigd

Vandaag zijn een aantal van de tracks van Test Drive Unlimited 2 vrijgegeven. Zoals je mocht verwachten gaat het voornamelijk om lekkere funky beats, die natuurlijk prima passen bij de ritjes die je gaat maken op het eiland Ibiza.

Onder de artiesten vinden we onder andere Deadmau5, Paul van Dyk, Danko Jones en Dum Dum Girls. De meeste tracks die in de game zullen komen zijn al een tijdje geleden uitgebracht, maar er is één uitzondering. Paul Oakenford gaat de game gebruiken om een compleet nieuwe song van zijn nieuwe album te promoten. Deze song zal dus als eerste via TDU2 gepubliceerd worden.

Alle bevestigde tracks kun je hieronder nog eens bekijken:
- Deadmau5 (Ghosts 'n' Stuff)
- Ellie Goulding (Under The Sheets)
- Paul van Dyk (For An Angel)
- Phoenix (1901)
- Metric (Gold, Guns, Girls)
- Passion Pit (Little Secrets)
- The Temper Trap (Fader)
- Neon Indian (Ephemeral Artery)
- Dum Dum Girls (Bhang, Bhang - I'm A Burnout)
- Danko Jones (Code of the Road)
- Murder City Devils (Hey Sailor)
- Surfer Blood (Floating Vibes)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?