Aantal Capcom titels uitgesteld

De Japanse uitgever Capcom heeft in navolging van Dead Rising nog 3 titels uitgesteld. Het gaat om Super Street Fighter IV, Lost Planet 2 en Monster Hunter Tri. Deze games waren in eerste instantie gepland voor eind maart 2010, maar wat nu precies de releasedatum gaat worden is nog onbekend

Ook heeft Capcom de verwachtingen rondom het spel Dark Void naar beneden gesteld. Ze verwachten dat de verkoop rond de 600.000 exemplaren gaat liggen, waar deze eerder nog op 1,3 miljoen lag.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?