Aanpassingen voor Halo Infinite Battle Pass aangekondigd

Geplaatst:

De Battle Pass in de multiplayermodus van Halo Infinite wordt binnenkort aangepast. Dat werd aangekondigd door John Junyzek, de community manager van 343 Industries, op Twitter.

Sinds maandag konden mensen met de multiplayer bèta van Halo Infinite aan de slag. De bèta is een groot succes met 272.586 spelers die in de avond na de release tegelijkertijd aan het spelen waren. Met het grote aantal spelers krijgt 343 Industries ook veel feedback binnen van de fans. Nu heeft 343 Industries aangekondigd dat ze met deze feedback aan de slag gaan. Zo worden de wekelijkse challenges aangepast om progressie sneller te maken. Hiervoor moet wel de progressie gereset worden, maar als tegemoetkoming krijgen spelers een Sigil Mark 7 Visor als ze tussen 23 en 30 november inloggen. Verder gaat de ontwikkelaar 'Play 1 Game' challenges, waar spelers zelf kunnen bepalen wat voor wedstrijden ze spelen om die te voltooien en wordt de duur van de boosters in Halo Infinite verlengd van een half uur naar een uur. De tweet van Junyzek is hieronder te bekijken.

De bèta van de multiplayermodus van Halo Infinite is nu beschikbaar op de pc en Xbox consoles. Vanaf 8 december kunnen fans met de volledige versie van Halo Infinite aan de slag.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord