Aankondiging nieuwe Sonic game was erg vroeg

Geplaatst: 26 juli 2021 09:30
Aangepast: 26 juli 2021 12:00

De aankondiging van de nieuwe Sonic the Hedgehog-titel twee maanden geleden was erg vroeg. Zo vertelt Takashi Iizuka in een interview.

Tijdens een heuse Sonic the Hedgehog presentatie draaide alles rond de bekende blauwe egel. De Sonic Central stream leerde ons dat er wordt gewerkt aan Sonic Origins en aan Sonic Color: Ultimate, waarbij de laatst genoemde aanstaande september al wordt gereleased. Tot slot sloot de presentatie af met een teaser van een nieuwe 3D Sonic-game, waarvan zelfs de officiële titel nog niet bekend is. Iizuka geeft aan dat de aankonding best prematuur was. De reden hiervoor is dat zij sinds de aankondiging van Sonic Forces, niks meer hebben aangekondigd richting de fans. Vanwege het dertigjarig jubileum van de blauwe egel konden Iizuka en de zijnen de kans niet voorbij laten gaan om een nieuwe 3D Sonic-game aan te kondigen. Hieronder zie je de teaser die destijds werd getoond.

Voorlopig hoeven we dus niet veel nieuws te verwachten rondom de Sonic-game. De werktitel Sonic 2022 wijst op een release ergens volgend jaar. Aangezien Iikuza aangeeft dat de aankondiging prematuur was, is het aannemelijk dat de game ergens eind 2022 moet gaan verschijnen.

Bron: PCgamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.