Sonic 2022

  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Gameliner score -

Aankondiging nieuwe Sonic game was erg vroeg

De aankondiging van de nieuwe Sonic the Hedgehog-titel twee maanden geleden was erg vroeg. Zo vertelt Takashi Iizuka in een interview.

Tijdens een heuse Sonic the Hedgehog presentatie draaide alles rond de bekende blauwe egel. De Sonic Central stream leerde ons dat er wordt gewerkt aan Sonic Origins en aan Sonic Color: Ultimate, waarbij de laatst genoemde aanstaande september al wordt gereleased. Tot slot sloot de presentatie af met een teaser van een nieuwe 3D Sonic-game, waarvan zelfs de officiële titel nog niet bekend is. Iizuka geeft aan dat de aankonding best prematuur was. De reden hiervoor is dat zij sinds de aankondiging van Sonic Forces, niks meer hebben aangekondigd richting de fans. Vanwege het dertigjarig jubileum van de blauwe egel konden Iizuka en de zijnen de kans niet voorbij laten gaan om een nieuwe 3D Sonic-game aan te kondigen. Hieronder zie je de teaser die destijds werd getoond.

Voorlopig hoeven we dus niet veel nieuws te verwachten rondom de Sonic-game. De werktitel Sonic 2022 wijst op een release ergens volgend jaar. Aangezien Iikuza aangeeft dat de aankondiging prematuur was, is het aannemelijk dat de game ergens eind 2022 moet gaan verschijnen.

BRON PCgamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?