Check hier alle PlayStation State of Play content

Aankomende week DLC voor Transformers

Vanaf volgende week zal Transformers: War for Cybertron haar eerste DLC krijgen.

Zo zullen de personages Shockwave, Demolisher en Jazz, die je eerder alleen kon krijgen bij je pre-order, te downloaden zijn samen met de personages Scattershot en Onslaught. Niet alleen zal je nieuwe personages krijgen, maar ook vier nieuwe multiplayer maps waar je weer helemaal mee los kan gaan.

De DLC zal zo'n 10 dollar kosten op het PlayStation Network en 800 Microsoft Points op Xbox LIVE.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?