Aankomende maandag nieuwe titels voor Xbox Originals

Na de laatste twee toevoegingen op 21 april jongstleden gaat Microsoft nu aankomende maandag, 19 mei, de catalogus van Xbox Originals opnieuw uitbreiden met twee nieuwe titels.

Dit maal is het de beurt aan Stubbs the Zombie en Gauntlet: Seven Sorrows. Beide games zijn te downloaden voor 1200 Microsoft Points (rond de 14 euro) per stuk.

Op dit moment zijn de volgende games (in alfabetische volgorde) beschikbaar:
- BLACK
- Burnout 3: Takedown
- Crash Bandicoot: Wrath of Cortex
- Crimson Skies: High Road Revenge
- Dreamfall: The Longest Journey
- Fable
- Fahrenheit
- Fuzion Frenzy
- Halo
- Indigo Prophecy
- Metal Arms: Glitch in the System
- Ninja Gaiden Black
- Psychonauts
- Splinter Cell: Chaos Theory

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?