One Piece: Burning Blood

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 3 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Aankomende DLCs One Piece: Burning Blood onthuld

Bandai Namco heeft nieuwe (bètaalde) pakketten aangekondigd voor One Piece: Burning Blood. De uitbreidingen zijn samengesteld uit spullen van de film 'One Piece Gold' en uit de resultaten van een stemronde.

Begin augustus komt 'Gold Movie Pack 1' uit. Dit pakket bevat Gildo Tesoro als speelbaar character. Tevens zijn drie kostuums uit de genoemde film voor Monkey D. Luffy, Nami, en Nico Robin beschikbaar. Er zit ook een aangepaste HUD bij.

'Gold Movie Pack 2' is begin september verkrijgbaar. Dit pakket bevat drie kostuums voor Sabo, Akainu, en Koala. Fans hebben gekozen voor Rob Lucci als speelbaar personage.

In december komen er zelfs nóg twee speelbare karakters bij: Monkey D. Garp en Ceasar Clown. Beide figuren zijn uitgekozen door de fans.

One Piece: Burning Blood is vanaf 3 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita, en Xbox One. De pc-versie volgt deze zomer.

BRON Persbericht Bandai Namco

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?