Aanklager komt met lijstje gevaarlijke games

In Detroit is ophef ontstaan, omdat een openbare aanklager een lijst van games heeft gemaakt waarop games staan die gamers beter niet kunnen spelen. De games zouden veel te geweldadig zijn volgens de aanklager.

Blitz the League II
Dead Space
Fallout 3
Far Cry 2
Gears of War 2
Left 4 Dead
Legendary
Resistance 2
Saints Row 2
Silent Hill: Homecoming

De meeste gamers die dit lijstje hier boven hebben gelezen zullen zeggen dat het allemaal wel meevalt, maar de vorige keer dat er zo'n lijstje gemaakt was heeft de regering van Thailand besloten om de games te verbieden. Aanleiding daarvan was de moord op een taxichauffeur en daardoor werd niet alleen GTA IV verboden, maar ook de rest van de games van dat lijstje. Het is te hopen dat Nederland de games niet gaat verbieden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?