Aanklacht tegen Sony mislukt

Eerder werd het nieuws bekend dat een gebannen PlayStation gamer Sony wou aanklagen. Sony had de speler geband omdat hij zich zou hebben misdragen tijdens het online gamen met de game Resistance: Fall of Men.

De beste man uit San Jose, had Sony aangeklaagd omdat online gamen zijn enige sociale contact zou zijn vanwege het feit dat hij een agorafobie zou hebben. Hij eiste maar liefst 55.000 dollar geleden schade en het ongedaan maken van zijn ban. De rechter wees zijn eis echter resoluut van de hand en daarmee kan de jongen fluiten naar zijn geld. Of hij ooit weer online kan spelen is nog maar de vraag.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?