Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Aandelen Take-Two rijzen de pan uit

Een dag na de officiële release hebben de verkopen van GTA IV uitgever Take-Two geen windeieren gelegd. Zo blijkt uit cijfers op de beurzen.

De aandelen van Take-Two zijn dusdanig gestegen dat ze momenteel bijna een halve dollar hoger liggen dan in het bod dat Electronic Arts onlangs deed. Daardoor wordt de drempel voor een beoogde overname door EA een stuk hoger. Op 16 mei zullen aandeelhouders opnieuw het overnamebod van EA beoordelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?