A Shadow's Tale verschijnt deze herfst

A Shadow's Tale, voorheen Lost in Shadow, verschijnt deze herfst voor de Wii. Misschien verschijnt de game ook voor de Xbox 360 en PlayStation 3, want producent Shinichi Kasahara denkt op dit moment na of het mogelijk is om de Xbox Natal- en PlayStation Move controllerste gaan gebruiken.

A Shadow's Tale is een unieke game, waarbij je een schaduwpersoon bestuurt over verschillende trajecten en waarbij het roteren een grote rol zal spelen om je pad te kunnen vervolgen. Je blijft immers in de schaduw en zult dus objecten zo moeten bespelen, zodat je verder kunt gaan. Een echte game voor puzzel liefhebbers.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?