A Plague Tale: Innocence

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score

A Plague Tale: Innocence binnenkort gratis bij Epic Games

A Plague Tale: Innocence is binnenkort gratis in handen te krijgen bij de Epic Games Store. Dat heeft het populaire gameplatform aangekondigd.

A Plague Tale: Innocence is een surival horror game van Asobo Studios, die in 2019 uitkwam op pc, Xbox One en de PlayStation 4. De game volgt het verhaal van Amicia de Rune, een Franse edelvrouw in middeleeuws Frankrijk, die haar kleine broer in veiligheid moet brengen van een horde kwaadaardige ratten. Eerder kreeg A Plague Tale: Innocence een 4k-update en kwam uit op de next-gen consoles. Gamers die nog niet de kans hebben gehad om de goed aangeschreven game aan te schaffen kunnen dat van 5 tot 12 augustus gratis doen via de Epic Games Store.

A Plague Tale Innocence

A Plague Tale: Innocence is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5 en de Nintendo Switch.

BRON Epic Games

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?