80 procent van tieners bezit een console

Uit een onderzoek van het onderzoeksbureau 'Pew Research Center' is gebleken dat tachtig procent van alle jongeren in de Verenigde Staten in de leeftijdscategorie 12-17 in het bezit is van een console.

In totaal gaat het om 89 procent van alle jongens van die leeftijd tegen 70 procent van alle meiden die meededen aan het onderzoek (800 tieners in totaal). Ook het aantal handhelds dat in bezit is van tieners kent vrij hoge cijfers. 56 procent van de jongens en 47 procent van de meisjes heeft huis een Nintendo DS of PSP.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?