78 miljoen euro verlies voor Ubisoft

Ubisoft is een uitgever die dit jaar toch nog heel wat grote titels op zijn naam had staan. Toch hebben ze het eerste halfjaar verlies gedraaid.

Niet zo maar verlies. Het is namelijk 78 miljoen euro wat Ubisoft verloren heeft. Terwijl ze in 2008 maarliefst 33 miljoen euro winst hadden. Toch ziet Ubisoft de zaak positief in. Ze hebben grote titels dit najaar waarmee ze winst gaan proberen te maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?