Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

50 Cent in Call of Duty: Modern Warfare 2

Nu niet meteen gaan schrikken, het is niet zo dat je als 50 Cent kan of moet spelen in Call of Duty: Modern Warfare 2. De kogelvrije rapper verleent enkel zijn stem aan een spec-ops personage in de game.

Hij bracht een bezoekje aan Infinity Ward waar de mazzelpik al mocht spelen met de game. Daarnaast kwam hij dus ook langs om zijn stem op te nemen. Toch wel een leuk weetje om tot je te nemen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?