50 Cent: Blood on the Sand verkoopt matig

Afgelopen februari verscheen er een tweede game, 50 Cent: Blood on the Sand, van de rapper 50 Cent. Van de game zijn nu de eerste verkoopcijfers bekendgemaakt. Dit is echter geen goed nieuws, want de game heeft matig gescoord.

De eerste twee maanden wist de game namelijk niet meer dan 56.000 keer zichzelf te verkopen. Van Bulletproof, de eerste game van de rapper, zijn er inmiddels 1,1 miljoen exemplaren verkocht en dat terwijl de game een lager cijfer kreeg in de reviews.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?