5 procent Mac OS gebruikers op Steam

Sinds mei is Steam beschikbaar voor Mac. Ter promotie was Portal daarom gratis te downloaden. Volgens Valve's laatste statistieken is 5 procent van alle Steam-gebruikers actief of Mac.

MacOS 10.6.3 64-bit werd het meeste Steam op gebruikt met 4,3 procent. Daarnaast werd Steam met 0.77 procent gebruikt op Mac OS 10.5.8 64-bit. Steam werd het meest gebruikt op de Macbook Pro modellen; 47 procent. 54 procent van alle Steam voor Mac gebruikers had 4GB aan RAM in hun machine zitten.

Die 5 procent lijkt weinig, maar is voor alle Mac-gebruikers veel. Dit komt doordat er meer Windows-gebruikers zijn dan gebruikers voor de Mac. Er zijn ook statistieken verzamelt voor Windows. Een meerderheid van 32,73 procent gebruikt nog steeds Windows XP 32-bit. Daarna komt Windows 7 64-bit op 28,24 procent. Op de derde plaats staat Windows Vista 32-bit met 13,71 procent.

De rest van de statistieken zijn hier te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?