3rd Birthday voor Europa aangekondigd

Square Enix heeft zojuist laten weten dat PSP-game 3rd Birthday naar Europa komt.

Eerder werd de game bevestigd voor de VS.

Wanneer de 3rd Birthday zal verschijnen is vooralsnog niet bekend.

De 3rd Birthday is het derde deel in de Parasite Eve-serie. De game draagt deze naam niet van de serie, aangezien het hier om een spin-off gaat.

De Parasite Eve is vooral een survival-horror game, maar na verwachting wordt de game 3rd Birthday meer een shooter. Het is een beetje te vergelijken met Agent Smith uit de Matrix, waarbij ja van lichaam tot lichaam springt van monsters en ze daarna neerschiet.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?