3D-gaming op de Xbox 360 binnenkort mogelijk?

Als we dit persbericht mogen geloven, zijn Microsoft en elektronicabedrijf LG met elkaar in zee gegaan op het gebied van 3D-gaming voor de Xbox 360.

De LG 55/47LX9500-LED televisie in combinatie met 3D-games voor de Xbox 360, moeten het eind juni mogelijk maken ook op de Xbox 360 in 3D te kunnen gamen. Eind vorig jaar had rivaal Sony ook al laten weten deze zomer met 3D-gaming voor de PlayStation 3 te komen.

Wij zijn dan ook razend benieuwd, wie deze zomer het meeste succes met 3D-gaming zal behalen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?