3D gaming gaat van de pc naar de tv

Het is de laatste tijd een enorme rage, 3D. Je ziet het veel opkomen in de bioscoop maar de laatste tijd ook in de gaming industrie. NVIDIA heeft vandaag bekendgemaakt dat ze software zullen releasen, waardoor je pc games in 3D in de huiskamer kunt spelen. Met deze software kan je namelijk je pc of laptop aansluiten op een 3D televisie en daar alles in 3D spelen.

Het lijkt er dus op dat NVIDIA met NVIDIA 3DTV Play zo toch ook inziet dat games spelen op een televisie meer aanslaat dan op een computerscherm. Het stukje software zal in de lente nog uit moeten komen voor ongeveer $40.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?