3D-games bij de 3D televisie deze zomer

Sony brengt in juni twee nieuwe televisies uit die 3D ondersteunen. Het gaat hierbij om de Sony BRAVIA HX803 en HX903. Bij de tv's worden ook codes geleverd van vier games die via het PlayStation Network kunnen worden gedownload. Helaas geen nieuwe games, maar bestaande en wel nieuw in een 3D jasje.

Het gaat om:
- MotorStorm Pacific Rift: 3D demo van één level.
- PAIN: 3 x 3D afleveringen en een 2D tutorial.
- Super Stardust HD: volledige 3D game (uitgezonderd de DLC).
- Wipeout HD: volledige 3D game (niet met WipEout HD Fury).

Tegen de tijd de 3D televisies op de markt komen brengt Sony ook een update uit voor de PS3, waardoor deze 3D gamen gaat ondersteunen. Later dit jaar volgt er nog een andere update die er voor zorgt dat ook de Blu-ray speler 3D ondersteunt.

Blijft nog de vraag over hoeveel de televisies gaan kosten. Daar gaf vooralsnog Sony nog geen antwoord op. Afwachten dus...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?