3D firmware voor PlayStation 3 10 juni

3D is de nieuwe stap in gamen en televisie kijken. Vorige week werd Killzone 3 onthuld met 3D-ondersteuning. Journalisten hier en daar beweren allemaal dat de 3D letterlijk een extra dimensie geeft aan de gameplay.

Sony maakte vandaag bekend dat de firmware waarmee je met de PlayStation 3 3D-games kunt spelen op 10 juni verschijnt. De eerste games die 3D-ondersteuning krijgen zijn Super Stardust HD, WipeOut HD en Pain. Om 3D-games te spelen heb je een 3D-televisie nodig.

Ook Blu-Rays krijgen 3D-ondersteuning op de PlayStation 3. Deze functionaliteit verschijnt aan het einde van het jaar.

Let wel op dat 3D de resolutie van het beeld verlaagt. Dit wordt gedaan om de framerate van de 3D-games soepel te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?