3D Dot Heroes krijgt Amerikaanse datum

3D Dot Heroes is een RPG met wel een heel bijzonder stijltje. Het is namelijk 3D, maar wel in een 8bit-stijl. Hoewel men eerst dacht dat de game niet verder zou komen dan de Japanse grens, heeft uitgever Atlus vorige week bekendgemaakt dat de game naar Amerika komt, waarmee de kansen op een Europese release hoger worden.

Vandaag heeft Atlus een releasedatum gegeven voor Amerika. 11 mei 2010 zal de game verschijnen. Blijf Gameliner checken voor meer informatie over een mogelijke Europese release.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?