3D audio tijdelijk uitgeschakeld in F1 2021 voor PlayStation 5

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2021 12:08

Codemasters heeft slecht nieuws voor F1 2021-bezitters voor de PlayStation 5. De ontwikkelaar heeft de 3D audio voor koptelefoons namelijk moeten uitschakelen. Dit hebben ze laten weten in de omschrijving van de onlangs verschenen patch 1.06.

In patch 1.06 heeft Codemasters eerdere problemen met Ray-Tracing opgelost in F1 2021. Met het oplossen van dit probleem zijn er weer nieuwe problemen ontstaan. Zo heeft de Britse ontwikkelaar (tegenwoordig onder de vlag van Electronic Arts) laten weten in de patchnotes dat de 3D audio voor koptelefoons is uitgeschakeld op de PlayStation 5.

onbekend

Het is niet bekend om welke problemen het precies gaat. In elk geval laat Codemasters weten dat het weer aangezet wordt als de problemen die ermee verband hebben zijn opgelost. F1 2021 heeft ondanks enkele kinderziektes een aantal goede upgrades gehad zoals is te lezen in de review van Patrick.

Bron: EA
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2021

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 juli 2021

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord