3.7GB installatie voor Split/Second

De Xbox 360 en de PlayStation 3 hebben allebei de mogelijkheid om games te installeren op de harde schijf. Bij de Xbox 360 is dit optioneel. Bij de PlayStation 3 is dit vaak vereist. Ook Split/Second heeft een installatie.

3.7 gigabyte moet geïnstalleerd worden om de game te spelen op de PlayStation 3. Split/Second verschijnt deze vrijdag voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?