Unreal Tournament 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 23 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

360-versie Unreal Tournament 3 komt later

De pc-versie van Unreal Tournament 3 komt 23 november in de winkels te liggen. De PlayStation 3-versie van de game komt een weekje later, maar de Xbox 360-versie van deze game moet langer op zich laten wachten.

Epic Games heeft gezegd dat het na de release van de PS3-versie even gaat rusten voordat ze met Microsoft gaat onderhandelen. Epic wil graag de mogelijkheid hebben dat mensen 'mods' op Xbox Live kunnen zetten. Dit is op de 360 en de pc mogelijk vanwege het open systeem. De Xbox 360 heeft echter de mogelijkheid om 'mods' erop te zetten nog niet en daarvoor moeten dus afspraken gemaakt worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?