30 Seconds to Mars in Dragon Age

30 Seconds to Mars is een band die vorig jaar nog best veel op MTV en TMF kwam met hun hits The Kill en From Yesterday. Vandaag heeft BioWare, de ontwikkelaar van de nieuwe RPG Dragon Age: Origins, bekendgemaakt dat de band de officiële soundtrack gaat verzorgen voor de game.

Het nummer 'This is War' zal te horen zijn in de game en staat ook op hun nieuwste album die 8 december uit zal komen. Jared Leto, de frontman van de band, had het volgende te zeggen over deze samenwerking;

We always like to push the envelope in the entertainment and media space and debuting our title track in a game of this caliber is a great way to communicate our music to fans around the world. We've come a long way from having to rely solely on radio to approach and engage music fans, and Dragon Age: Origins is the perfect game to do this with.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?