Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

3 uur aan cutscenes in Chinatown Wars

Grand Theft Auto: Chinatown Wars is alweer een tijdje in ontwikkeling door Rockstar Leeds. Het verhaal doet niet onder voor zijn console varianten en dat valt ook te zien aan de cutscenes.

Er zal namelijk 2 uur aan cutscenes zitten in deze game. Daarnaast zitten er ook nog 48 minuten aan gameplaycutscenes. The British Board of Film Classification, die de game heeft bekeken voor een leeftijdsrating, heeft dit bekendgemaakt. Overigens is de game gekeurd als 18 jaar en ouder. De game zal dus nog steeds rauw, hard en ongecensureerd zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?