3 track packs in mei voor Guitar Hero

In mei verschijnen er drie track packs voor Guitar Hero: World Tour. 7 mei verschijnt de eerste downloadable content en deze zal gratis zijn. De andere twee track packs kosten wel geld.

Pakket 1(Ferret/Metal Blade Records track pack) bestaat uit onder andere: Chimaira's "On Broken Glass", Unearth's "Grave of Opportunity" en The Devil Wears Prada met "Dez Moines".

Het tweede pakket bestaat uit pop/rock songs van onder meer Angels & Airwaves ("Everything's Magic"), OneRepublic ("Stop and stare") en Pink ("So What").

21 mei verschijnt het derde pakket met de volgende artiesten: In Flames ("Disconnected"), House de Racket ("Oh Yeah") en Cody ChesnuTT ("Looking All Good In Leather").

De nummers zijn per pack of apart verkrijgbaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?