2K laat binnenkort Mafia: Definitive Edition zien

Geplaatst:

2K heeft aangekondigd wanneer we de eerste gameplaybeelden van de Mafia remake kunnen verwachten. Volgende week staat er een live-stream ingepland.

Aankomende woensdag, 22 juli, gaat 2K de eerste gameplaybeelden laten zien van Mafia: Definitive Edition. De gameplay is om 09:00 uur te bekijken. Je kunt het allemaal volgen via de officiële site van Mafia of via de diverse streamplatformen zoals Twitch, YouTube, etc. Onder comments van de tweet heerst verdeeldheid onder de fans. Terwijl de ene helft blij is met de aankondiging, zijn de andere fans nog niet overtuigd van de kwaliteit die Mafia: Definitive Edition gaat leveren. Er wordt vooral een vergelijking gemaakt met de remasters van Mafia II en Mafia III, die volgens vele mensen onder de maat waren. Nu is het wel een belangrijk detail dat Mafia: Definitive Edition een volledige remake is, in plaats van een remaster. Eerder werd er bekendgemaakt dat Mafia uitgesteld werd.

Mafia: Definitive Edition is beschikbaar vanaf 25 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: 2K
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mafia: Definitive Edition

Series

Mafia

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

25 september 2020

Ontwikkelaar

Hangar 13

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord