2K Games kondigt DLC voor Mafia 2 aan

Vandaag heeft 2K Games de komst van de eerste twee DLC voor Mafia 2 bekendgemaakt. Het gaat hier om Jimmy's Verdetta- en de The Betrayal of Jimmy-DLC en zullen opzichzelfstaande missies zijn.

In Jimmy's Vendetta-DLC moet je rotzooi van een ander opruimen de DLC biedt je als speler de mogelijkheid om nieuwe missies te spelen en leaderboard competities voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 en zal snel na de release beschikbaar zijn.

The Betrayal of Jimmy-DLC zal gratis en exclusief verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3 of via PSN downloadbaar voor € 7,99 op de release dag.

Mafia 2 zal 27 augustus van dit jaar verkrijgbaar zijn voor de bovengenoemde platforms.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?