2K Games: 'BioShock op de Wii niet uitgesloten'

In de afgelopen maanden hebben verschillende uitgevers, waaronder Capcom, aangegeven dat ze geen games meer uit willen brengen voor achttien plus op de Nintendo Wii.

Zojuist heeft de website GameDaily in een interview met 2K Marin's Jordan Thomas gevraagd of er een mogelijkheid is dat BioShock wel naar de Nintendo Wii komt. Hier had Thomas het volgende te melden.

Nothing beyond speculation presently.

Anything that's brought to the Wii tends to need to be purpose built, or fairly fundamentally re-architected. There are few games that use Unreal that made it across to the Wii. It doesn't mean that it's out of the sphere of possibility, but it's not something we considered for BioShock 2.

BioShock 2 is vanaf aankomende dinsdag, 9 februari verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc en in de toekomst misschien ook voor de Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?