2K Games biedt excuses aan voor in-game advertenties NBA 2K21

Geplaatst:

2K Games had onlangs besloten om advertenties in de laadschermen van NBA 2K12 te plaatsen. Hier biedt zij nu haar excuses voor aan.

Een paar dagen geleden besloot 2K Games om advertenties in de laadschermen van NBA 2K21 te plaatsen. Deze advertenties zijn niet over te slaan en worden getoond tijdens de laadschermen van 2KTV. Door dit te implementeren, kreeg 2K Games te maken met veel kritiek vanuit de community. Fans waren boos dat ze verplicht naar advertenties moesten kijken in een game waar ze de volledige prijs al voor hebben betaald. Daarvoor heeft 2K Games nu haar excuses aangeboden. Volgens de uitgever zijn niet specifiek de advertenties het probleem, maar meer de manier waarop ze in de game worden getoond. 2K Games belooft dit in de toekomst anders aan te pakken.

NBA 2K21 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game lanceert 10 november ook voor de Xbox Series X/S en 19 november voor de PlayStation 5.

Bron: 2K Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K21

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord