NBA 2K21

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

2K Games biedt excuses aan voor in-game advertenties NBA 2K21

2K Games had onlangs besloten om advertenties in de laadschermen van NBA 2K12 te plaatsen. Hier biedt zij nu haar excuses voor aan.

Een paar dagen geleden besloot 2K Games om advertenties in de laadschermen van NBA 2K21 te plaatsen. Deze advertenties zijn niet over te slaan en worden getoond tijdens de laadschermen van 2KTV. Door dit te implementeren, kreeg 2K Games te maken met veel kritiek vanuit de community. Fans waren boos dat ze verplicht naar advertenties moesten kijken in een game waar ze de volledige prijs al voor hebben betaald. Daarvoor heeft 2K Games nu haar excuses aangeboden. Volgens de uitgever zijn niet specifiek de advertenties het probleem, maar meer de manier waarop ze in de game worden getoond. 2K Games belooft dit in de toekomst anders aan te pakken.

NBA 2K21 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game lanceert 10 november ook voor de Xbox Series X/S en 19 november voor de PlayStation 5.

BRON 2K Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?