2K Boston bezig aan 'meest ambitieuze project ooit'

Vandaag verklaarde Ken Levine van 2K Boston in een interview met Gamasutra dat 2K Boston bezig is aan een nieuw project. Volgens Levine is dit het 'meest ambitieuze dat 2K ooit gerealiseerd heeft'.

When we thought about this project, we accounted for the fact that hiring the staff that we needed to hire would take some time. We needed a certain kind of length for the title, because we had a scope and ambition in mind which is more ambitious than anything we've ever done.

Pittig detail: 2K Boston was verantwoordelijk voor het succesverhaal van BioShock. Hopelijk horen we binnenkort meer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?