250GB en 120GB PlayStation 3 zullen verdwijnen

Sony heeft tijdens de persconferentie op de gamescom bekendgemaakt dat de 120GB en de 250GB-modelen van de PlayStation 3 zullen verdwijnen. Natuurlijk komen hier nieuwe modellen voor in de plaats.

Veel zal er echter niet veranderen, want deze nieuwe modellen zullen alleen een grotere harde schijf krijgen. Zo zal de 120GB PlayStation 3 worden vervangen door een 160GB en zal de 250GB worden vervangen door een 350GB PlayStation 3.

De prijzen zullen ook niet veel veranderen. De vervanger voor de 120GB PlayStation 3 blijft namelijk gewoon 299 euro kosten en de 320GB PlayStation 3 zal in een bundel met PlayStation Move 349 euro kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?