25 nieuwe PlayStation 5-games in ontwikkeling

Geplaatst:
Aangepast: 14 februari 2024 20:35

Er zijn 25 nieuwe PlayStation 5-games in ontwikkeling bij Sony. Dit laat het entertainmentbedrijf weten in een interview met Wired.

Van de 25 nieuwe PlayStation 5-games, is de helft een nieuwe IP. PlayStation topman Jim Ryan heeft in het verleden al aangegeven dat ze meer exclusieve games gaan uitbrengen voor de console en ze lijken goed op weg te zijn. Een aantal van deze titels zijn al bekend. Denk maar aan titels zoals Horizon Forbidden West, God of War: Ragnarök en de aankomende Ratchet & Clank: Rift Apart. In het interview wordt er gesproken over de definitie van first-party studio's. Het wil niet altijd zeggen dat ze de ontwikkelaar bezitten, maar wel de titel die in ontwikkeling is. Hierdoor kunnen we games verwachten zoals Returnal en Kena: Bridge of Spirits.

PS52

Welke PlayStation 5-games zou jij graag willen zien?

Bron: Wired
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord