Check hier alle E3 2021-content

25 nieuwe PlayStation 5-games in ontwikkeling

Er zijn 25 nieuwe PlayStation 5-games in ontwikkeling bij Sony. Dit laat het entertainmentbedrijf weten in een interview met Wired.

Van de 25 nieuwe PlayStation 5-games, is de helft een nieuwe IP. PlayStation topman Jim Ryan heeft in het verleden al aangegeven dat ze meer exclusieve games gaan uitbrengen voor de console en ze lijken goed op weg te zijn. Een aantal van deze titels zijn al bekend. Denk maar aan titels zoals Horizon Forbidden West, God of War: Ragnarök en de aankomende Ratchet & Clank: Rift Apart. In het interview wordt er gesproken over de definitie van first-party studio's. Het wil niet altijd zeggen dat ze de ontwikkelaar bezitten, maar wel de titel die in ontwikkeling is. Hierdoor kunnen we games verwachten zoals Returnal en Kena: Bridge of Spirits.

PlayStation 515

Welke PlayStation 5-games zou jij graag willen zien?

BRON Wired

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?