Disaster: Day of Crisis

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

24 uur overleven met Raymond Bryce

Of je nu in een tien kilometer lange file staat of wanneer je trein een uur vertraging heeft, het kan altijd erger:

Het had een dag zoals elke andere moeten zijn, maar vandaag kreeg Raymond Bryce dat telefoontje.
Ze vroegen de ex-marinier om achter zijn bureau vandaan te komen en een speciaal team te helpen met het verhinderen van de diefstal van een kernkop door een terroristencel.

Maar het liep allemaal vreselijk mis.

De komende 24 uur staan in het teken van overleving. Overleving voor Ray en overleving voor de mensheid. En hij heeft jouw hulp nodig.

Bekijk de preview van Disaster: Day of Crisis.

Disaster: Day of Crisis verschijnt 24 oktober exclusief voor de Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?