21.000 games voor iPhone en iPod Touch

Apple heeft bekendgemaakt dat er 21.000 gametitels, van de in totaal 100.000 applicaties, voor de iPhone en iPod Touch beschikbaar zijn via iTunes. De programma's vallen duidelijk in de smaak, want de applicaties zijn meer dan twee miljard keer gedownload.

Apple heeft meer aanbod aan games dan de Nintendo DS en Sony PSP bij elkaar online beschikbaar hebben. Dit heeft te maken met het feit dat Sony en Nintendo te veel vragen voor hun games en hun selectie gewoon onvoldoende is, aldus Apple. Nintendo heeft 3600 games in haar shop en Sony blijft steken op 600.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?