2008: Line-up voor Microsoft Game Studios

Tijdens de Microsoft Spring Break hebben we vernomen dat Microsoft Game Studios nog dit jaar de volgende line-up uitbrengt. De grote afwezige is Alan Wake, wat betekent dat deze in 2009 het daglicht ziet.

De line-up als volgt:

Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One (verschijnt: 21 mei 2008)
Ninja Gaiden II (verschijnt: 6 juni 2008)
Too Human (verschijnt: 19 augustus 2008)
Viva Piñata: Trouble in Paradise (verschijnt:september 2008)
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (verschijnt: november 2008)
Gears of War 2 (verschijnt: kerst 2008)
Fable 2 (verschijnt: kerst 2008)

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?