2.0-update Animal Crossing: New Horizons nu al uit

Geplaatst:

Goed nieuws voor Animal Crossing-fans! De 2.0-update van Animal Crossing: New Horizons is namelijk nu al uit.

Tijdens een speciale Animal Crossing Direct vorige maand werd de 2.0-update van Animal Crossing: New Horizons aangekondigd. Deze update zit bomvol nieuwe content waar Animal Crossing-fans van zullen smullen. Zo komt Brewster met zijn café je vergezellen op je eiland, kun je gewassen verbouwen en koken, kun je weer in Kapp'ns boot stappen, kun je je eiland volstouwen met Gyroids en nog veel meer. De update stond eigenlijk gepland voor een release op vrijdag 5 november, maar Animal Crossing fansite AnimalCrossingWorld meldt dat je je game nu al kunt forceren de update te downloaden en te installeren. De game downloadt normaliter automatisch beschikbare updates wanneer ze uitkomen, maar als je op het plus-knopje drukt op het thuisscherm van de game, kun je ervoor kiezen om handmatig te zoeken naar updates. Wanneer je dit doet, kun je dus een dag eerder dan gepland deze grote nieuwe update binnenhalen. Waarom deze update een dag te vroeg al beschikbaar is, is nog niet bekend. Het ziet er ook niet naar uit dat Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise vandaag al beschikbaar is.

De grote 2.0-update van Animal Crossing: New Horizons verschijnt officieel morgen, maar is dus vanaf nu al handmatig te downloaden.

Bron: AnimalCrossingWorld
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord