20 miljoen Call of Duty maps verkocht

Activision Blizzard heeft aangegeven dat de verkoop van Call of Duty maps meer dan 20 miljoen hebben bereikt.

Er zijn in totaal zes mappen verschenen, waarvan Modern Warfare 2 de laatste was uit de serie.

Bobby Kotick verteld:

The Call of Duty franchise is unique in the world of entertainment and delivers one of the best multiplayer experiences ever.
We are thrilled to deliver to fans exciting and engaging content that has the intensity they have come to expect from the franchise.

De nieuwste telg uit de serie van Call of Duty heet Call of Duty: Black Ops en moet op 9 november wereldwijd gereleased voor NDS, Wii, pc, PS3 en de X360

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?