20-jarig bestaan van Xbox wordt gevierd

Geplaatst:

Xbox bestaat dit jaar twintig jaar samen met de Halo-franchise. Microsoft viert deze prachtige mijlpaal met exclusieve merchandise en activiteiten.

Kun jij je nog herinneren dat de originele Xbox op 15 november 2001 werd uitgebracht in Noord-Amerika? Destijds moest je het doen met games die werden gespeeld op een lage resolutie en dat was allemaal prima. Inmiddels kun je genieten van 4K-gaming met je favoriete games op de Xbox Series X/S en de luxe van Xbox Game Pass. We zijn nu twintig jaar verder sinds Microsoft haar eerste gameconsole uit heeft gebracht samen met de Halo-franchise. Deze belangrijke mijlpaal moet dan ook gevierd worden met een paar leuke extraatjes voor de fans:

  • Xbox 20th Anniversary merchandise (te koop in de Xbox Gear Shop)
  • Gratis Xbox 20th Anniversary wallpapers
  • Deelname aan Xbox FanFest voor exclusieve activiteiten
  • Exclusieve achtergrondthema's voor Xbox-bezitters

Via Twitch.tv/Xbox wordt er vanavond om 20:00 een livestream gehouden ter ere van de viering, waarin dieper wordt ingegaan op de game waar het allemaal begon: Halo: Combat Evolved. Halo Infinite wordt deze herfst uitgebracht.

Xbox 20th Anniversary begint vandaag en eindigt op 15 november 2021. Houdt Xbox Wire of xbox.com/20years in de gaten voor meer leuke extraatjes die gaan komen.

Bron: news.xbox.com
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord