Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

2 keer DLC voor Modern Warfare 2

Ontwikkelaar Infinity Ward is inmiddels al een tijdje bezig met Modern Warfare 2, het vervolg van Call of Duty 4: Modern Warfare. 10 november zal de game op PC, PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen.

Modern Warfare 2 zal ook weer extra content krijgen. Na de release zullen nieuwe maps zo snel mogelijk beschikbaar zijn. Mike Griffith van Activision heeft laten weten dat er twee map packs in de planning staan voor de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?