Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

2 Days to Vegas Tech Demo

Vandaag zijn er pre-alpha beelden verschenen van de langverwachte game 2 Days to Vegas.

2 Days to Vegas is een third person action/adventure sandboxgame die ons meer realiteit belooft. De game is al sinds 2005 in ontwikkeling door de kleine ontwikkelaar Steel Monkeys.

In de video zie je onder andere dynamic shadows, gloss, fresnel reflection, water effects en mo-cap en animation blending. De game is voor ongeveer 50% af en moet ergens eind 2008 verschijnen op de pc en Xbox 360. De PlayStation 3-versie staat gepland voor 2009.

[video]http://www.dailymotion.com/swf/x44lvc[/video]
(Klik op zoom' voor een full screenweergave)

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?