18/11 met Google Stadia, Age of Empires 4 en Brawlhalla

Mocht het je door de demonstranten, discussies en professioneel azijnzeikers nog niet zijn opgevallen; Snieklaas is er weer. Amerigo heeft het loodje gelegd en is game over, zoals wij gamers dat zeggen. In plaats daarvan heeft hij nu een knol die Ozosnel heet. Ja, zo'n naam die je pas bedenkt als je echt geen inspiratie meer hebt. Over die ouwe knar gesproken, ik zet nou al twee dagen lang zo'n beetje elke schoen die ik heb maar de vrek vertikt het om er wat in te stoppen. Niet normaal die ouwe van dagen. Enfin, maandag dus nachtbrakers. Zin in? Ik ook. Let's do it.

Nachtbrakers Patrick

  • Logitech komt met een Adaptive Gaming Kit. Deze extra knoppen kunnen worden gebruikt op de Xbox Adaptive Controller en zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperking.
  • Vond je Brawlhalla ook zo'n toffe game? Vanaf volgend jaar kun je de game overal spelen waar je maar wil, want de Ubisoft brengt de game naar mobiele platformen.
  • Kerbal Space Program krijgt een nieuwe uitbreiding en deze komt volgende maand naar consoles. De uitbreiding heet Breaking Ground, mocht je dat willen weten.
  • ALTDEUS: Beyond Chronos heeft een indicatie gekregen voor wanneer de game het daglicht gaat zien. Eind 2020 moet de sci-fi adventure game op de markt verschijnen.
  • Niet alleen in de game-industrie wordt regelmatig gelekt, ook in de televisiewereld wil dat nog weleens gebeuren. Zo is er een trailer gelekt van Steven Universe.
  • Goed nieuws voor de RTS-liefhebbers onder ons, want Age of Empires 4 krijgt volgens de ontwikkelaar geen microtransacties. Je kan het toch bijna niet geloven?
  • Ik vind het persoonlijk altijd interessant om te zien hoe iets tot stand komt. Daarom kijk ik weleens How do they do it? Bij het maken van een game komt ook veel kijken, het begint bij het idee en dat wordt omgezet in concept art. Hieronder zie je die van Project Sakura Wars.
  • Als je dacht dat Nintendo alleen wilde cashen met Mario Kart Tour, dan heb je het mooi mis! Animal Crossing: Pocket Camp krijgt namelijk een betaald lidmaatschap dat je moet afnemen om je kamp te kunnen upgraden. En ja, die game is al ruim twee jaar oud.
  • This War of Mine kwam vijf jaar geleden uit. Voel je je oud nu? Mooi! Om dit te vieren komt er een Final Cut update en nieuwe content naar de game.
  • Heuj, nieuw trailertje! Geen idee wat voor game dit is, maar wat deert het.

Ja joh, dat was 'm al weer voor deze maandag. Ik hoop maar dat baardmans met die rooie muts vannacht wel mijn schoenen vult, want ik wordt er knap chagrijnig van. Games wil ik! Maar goed, dat zien we morgenochtend wel weer. Voor nu ga ik deze nachtbraker nog even voorzien van een fatsoenlijke afsluiting. Deze week is het 90's week bij Radio 538. Als je je nú niet oud voelt, dan weet ik het ook niet meer. Heb er deze nachtbraker echt mijn best voor gedaan. Een van de nummers die voorbij kwam was die van Ross & Iba. Je weet wel, dat droge nummer over een lekker wijf uit een steenrijk plaatsje. Komt 'ie.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?